Podrška zapošljavanju teže zapošljivih lica u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška zapošljavanju teže zapošljivih lica u Staroj Pazovi

Poslodavci koji zaposle nezaposlena lica iz kategorije teži zapošljivih sa teritorije opštine Stara Pazova mogu ostvariti pravo na subvenciju od 150.000 dinara po licu ili 180.000 dinara ukoliko zaposle osobe sa invaliditetom, radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći, mlade u domskom smeštaju, hraniteljskim i starateljskim porodicama i žrtve porodičnog nasilja.

Pored ovih, u kategoriju teže zapošljivih spadaju i mladi do 30 godina starosti, bez ili sa niskim kvalifikacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stariji od 50 godina, Romi, viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposlenih.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme s osmočasovnim radnim vremenom. Poziv je otvoren do 29. novembra. Programa sprovode Nacionalna služba za zapošljavanje i opština Stara Pazova, a detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine u odeljku Javni pozivi i konkursi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obezbeđeno cveće za javne površine u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Staropazovačko JKP "Čistoća" izdvojilo je više od dva miliona dinara za nabavku sezonskog cveća...Za prolećnu sadnju obezbeđeno je preko 40.000 sadnica, dok će se na jesen posaditi 30.000 na javnim površinama širom staropazovačke opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.