Stanojević: Ne odričem se Šćepovića

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Ne odričem se Šćepovića

Prekor da - kazna ne. Neprilična komunikacija sa delom publike koštaće Marka Šćepovića još jednog ukora razrednog starešine, dok o isključenju iz škole niko u Humskoj ne razmišlja. Ne samo da se ne postavlja pitanje ostaje li u ekipi, nego će mladi špic zadržati i mesto u startnih 11, iako ima navijača koji bi posle utakmice sa Smederevom voleli da neko vreme bude „na hlađenju”.
- Valja odvojiti ono što Marko pruža na terenu od toga kako se ponaša. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << njegov gest nema opravdanja, niko ne sme da replicira navijačima, ma šta mu pričali. Šćepović se izvinio, kaže da je svestan greške, lični problem s navijačima mora sam da reši, a što se mene tiče, na treninzima i mečevima radi sve što od njega tražim. Nemam nijedan problem sa napadačem izvanrednog potencijala – šef struke, Aleksandar Stanojević sudi na osnovu fudbalskih elemenata. 
Ostaje otvoreno pitanje odnosa, jer su za godinu i po dana saradnje bubice mladog špica su nekoliko puta podigle temperaturu Stanojeviću, međutim, kad je fudbal u pitanju, trener i dalje drži da je Marko najkompletniji centarfor Partizana.
- Zadatak svih u klubu je da ne dozvolimo da takav biser ode u pogrešnom smeru i zato smo strpljivi kad je Šćepović u pitanju – kaže trener osvajača duple krune, posle čega je jasno da će Lazar Marković i Marko Šćepović i u BSK Borči voditi navalu Parnog valjka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Ne odričem se Šćepovića

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

Prekor da - kazna ne. Neprilična komunikacija sa delom publike koštaće Marka Šćepovića još jednog ukora razrednog starešine, dok o isključenju iz škole niko u Humskoj ne razmišlja. Ne samo da se ne postavlja pitanje ostaje...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.