Stanojević: Ne odričem se Šćepovića

Ne samo da se ne postavlja pitanje ostaje li u ekipi, nego će mladi špic zadržati i mesto u startnih 11, iako ima navijača koji bi posle utakmice sa Smederevom voleli da neko vreme bude "na hlađenju”.

- Valja odvojiti ono što Marko pruža na terenu od toga kako se ponaša. Za njegov gest nema opravdanja, niko ne sme da replicira navijačima, ma šta mu pričali. Šćepović se izvinio, kaže da je svestan greške, lični problem s navijačima mora sam da reši, a što se mene tiče, na treninzima i mečevima radi sve što od njega tražim. Nemam nijedan problem sa napadačem izvanrednog potencijala – šef struke, Aleksandar Stanojević sudi na osnovu fudbalskih elemenata.

(old_image)

Ostaje otvoreno pitanje odnosa, jer su za godinu i po dana saradnje bubice mladog špica su nekoliko puta podigle temperaturu Stanojeviću, međutim, kad je fudbal u pitanju, trener i dalje drži da je Marko najkompletniji centarfor Partizana.

- Zadatak svih u klubu je da ne dozvolimo da takav biser ode u pogrešnom smeru i zato smo strpljivi kad je Šćepović u pitanju – kaže trener osvajača duple krune, posle čega je jasno da će Lazar Marković i Marko Šćepović i u BSK Borči voditi navalu Parnog valjka.

Izvor: zurnal.rs

Pogledajte još