Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2020, 18:59

Stankovićevi problemi - bez pola tima protiv Zlatibora

Šampion Srbije desetkovan usled veoma gustog rasporeda i borbe na tri fronta

Fudbaleri Crvene zvezde, samo tri dana posle remja sa Hofenhajmom vrednog proleća u Ligi Evrope, niz brojnih izazova nastaviće na superligaškoj pozornici gostovanjem Zlatiboru u okviru 17. kola (nedelja, 16 časova).

Izabraniima Dejana Stankovića susret sa novajlijom u eliti je 27. zvanični duel od početka sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << te glavne probleme za šampiona Srbije predstavljaju ograničene raspoložive snage.

"Zdravstveni bilten nije idealan, imamo stvarno pregršt problema, ali i dalje stojim iza mojih reči da ne tražimo alibi. Ko god da izađe na teren zna šta je imperativ. U konkurenciji za nedeljni duel neće biti Ivanić, Rodić, Ben, Pavkov, Gavrić i Katai, kao ni momci koji su se potrošili protiv Hofenhajma. Videćemo ko je u kojoj meri spreman na večerašnjem treningu", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde pred utakmicu sa Zlatiborom.

Opomena crveno-belima, da je Zlatibor rival sposoban da zada ozbiljne glavobolje, bila je utakmica u Kupu Srbije u kojoj su crveno-beli uspeli da nadoknade dva gola zaostatka.

"Zlatibor nas je ozbiljno namučio u Kupu iako smo imali dosta poseda i neiskorišćenih šansi. To je fudbal, primili smo dva gola iz dva šuta i dobro se namučili da bismo preokrenuli rezultat. Od prvog minuta ćemo ići na pobedu. Znam da će nam biti teško posle evropske utakmice u kojoj smo se veoma potrošili".

Borba na tri fronta stavila je šampiona Srbije na ozbiljan test, ali Stanković ne žali zbog pregršt obaveza.

"U Crvenoj zvezdi se ne biraju ciljevi. Zvezda nameće imperativ da budete prvi i da na sva tri fronta pokažete maksimum. Svaka čast momcima. Krenuli smo u julu, mnogo je utakmica u nogama. Nije lako igrati u Zvezdi, pritisak je konstantan i uvek morate da se dokazujete što mi se posebno sviđa", kazao je Stanković.

Crvena zvezda posle 16 kola ima 14 pobeda i dva remija, dok je Zlatibor slavio u četiri utakmice, u tri je osvojio po bod, a devet je izgubio.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.