Izvor: RTS, 06.Dec.2020, 09:41

Evropska Zvezda u Užicu gost Zlatibora

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri Superlige, nakon što su u četvrtak izborili proleće u Evropi igraju danas od 16 časova u Užicu meč protiv ekipe Zlatibora u okviru 17. kola domaćeg šampionata.
Aktuelni šampion Srbije je pre tri dana remijem bez golova protiv Hofenhajma u Beogradu osigurao plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Nakon dana slavlja ekipa Dejana Stankovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se okreće finišu polusezone u Linglong Superligi Srbije, a prvi rival na tom putu je tim Zlatibora.
Zlatiborci su puno namučili crveno-bele u meču Kupa Srbije koji je nedavno odigran na Marakani, vodili 2:0 ali na kraju ipak pokleli i meč izgubili sa 4:2.
Sada će igrati na domaćem terenu (uslovno rečeno, jer ekipa iz Čajetine svoje mečeve Superlige igra u Užicu), i želeti nešto slično da ponovi.
"Zlatibor nas je ozbiljno namučio, iako smo mi imali posed i dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbal je takav, oni su dva puta šutirali i pogodili naš gol. Dobro smo se namučili kako bi preokrenuli rezultat i sigurno je da ćemo ući u utakmicu na isti način kao i ovde u Beogradu", rekao je Stanković za klupski sajt.
"Idemo na pobedu od prvog minuta, znam da će nam biti teško. Mi smo profesionalci, umor je prisutan, ali svaka utakmica je novi izazov i moramo ići u nove pobede i uvek ću početi sa najboljim mogućim sastavom ", dodao je trener Zvezde.
Šampion će na ovom gostovanju nastupiti bez šest prvotimaca - Ivanića, Rodića, Bena, Pavkova, Gavrića i već duže odsutnog Kataija.
Duel na gradskom stadionu kraj Đetinje u Užicu počinje u 16 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslabljena Zvezda u Užicu overava jesenju titulu (TV B92)

Izvor: B92, 06.Dec.2020

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Zlatiboru (TV B92, 16:00) u meču 17. kola Superlige Srbije...Crvena zvezda obezbedila je proleće u Evropi i sada može da se okrene obavezama u domaćem šampionatu...Lider na tabeli ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan...Zlatibor ima 15 bodova...

Nastavak na B92...

Minimalac Zvezde u Užicu, dramatična pobeda Spartaka nad Inđijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2020

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Užicu ekipu Zlatibora sa 1:0 u meču 17. kola Superlige Srbije...Dejan Stanković je na ovom gostovanju imao dosta kadrovskih problema, nije mogao da računa na šest standardnih igrača, ali je i pored toga Crvena zvezda stigla do 15. pobede u sezoni...Tako su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.