Stanković zove zvezdaše na proslavu titule

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 16:04

Stanković zove zvezdaše na proslavu titule

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pozvao je navijače da u subotu dodju da zajedno proslave titulu šampiona Srbije.

Crveno-beli će u subotu od 19.15 dočekati Proleter, a planirana je i velika proslava povodom osvajanja 31. titule.

"Svi na stadion, nema druge nego tako. To je Zvezdina, apsolutno zaslužena titula. Bila je ovo fenomenalna godina za nas. Igrala se Liga ššampiona, borili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo se iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec. Zvezda treba da bude ponosna na svakog igrača, zaposlenog u klubu, navijača", rekao je Stanković za klupski sajt.

Trener Zvezde istakao je da je uzbuđen zbog proslave.

"Ima ona pesma od 'Delija' - 'Svi na stadion, gde nam igra Zvezda ššampion'. Voleo bih pune tribine u subotu, igrači su to zaslžužili. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da svi zajedno slavimo i radujemo se novoj, 31. tituli za naš klub. Biće to pravo zvezdašško veće", zaključio je Stanković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.