DEKI ZOVE NA ŽURKU: Svi na stadion, biće NEZABORAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 16:16

DEKI ZOVE NA ŽURKU: Svi na stadion, biće NEZABORAVNO

Crveno-beli protiv Proletera slave 31. titulu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pozvao je navijače da u subotu dođu da zajedno proslave titulu šampiona Srbije. Crveno-beli će u subotu od 19.15 dočekati Proleter, a planirana je i velika proslava povodom osvajanja 31. titule.

Odličnih pet za kvotu 30.000, petsto dinara i poklon iznenađenja

Odličnih pet za kvotu 30.000, petsto dinara i poklon iznenađenja

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svi na stadion, nema druge nego tako. To je Zvezdina, apsolutno zaslužena titula. Bila je ovo fenomenalna godina za nas. Igrala se Liga šampiona, borili smo se iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec. Zvezda treba da bude ponosna na svakog igrača, zaposlenog u klubu, navijača - rekao je Stanković za klupski sajt.

Trener Zvezde istakao je da je uzbuđen zbog proslave.

Zvezdaši, u subotu slavimo 31. titulu! Vidimo se na Marakani!

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/IqpPyEemmE

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 17, 2020

- Ima ona pesma od Delija - Svi na stadion, gde nam igra Zvezda šampion. Voleo bih pune tribine u subotu, igrači su to zaslužili. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da svi zajedno slavimo i radujemo se novoj, 31. tituli za naš klub. Biće to pravo Zvezdaško veče - zaključio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

''Marakana'' će sijati kao nikada do sada, Zvezda spremila vizuelni spektakl! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 08:56

Ova Zvezdina proslava titule bitno će se razlikovati od dosadašnjih...Još samo jedan dan ostao je do utakmice između Crvene zvezde i Proletera (subota, 19:15h), koja će proteći u znaku svečane proslave Zvezdine šampinske titule...Crveno-beli već danima najavljuju ''nešto neviđeno'', a sinoć...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.