Zvezda počinje pregovore sa Katiaijem

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020, 11:30

Zvezda počinje pregovore sa Katiaijem

Aleksandar trenutno, sa porodicom, boravi u Čikagu kod familije Crvena zvezda u ponedeljak počinje pregovore sa Aleksandrom Kataijem, piše portal Mozzartsport. Kada se i zvanično završi prvenstvo Srbije i kada crveno-beli, u subotu na svom stadionu, proslave šampionsku titulu naćiće se vreme da se razgovara sa prvim pojačanjima za narednu sezonu. Na listi želja, neplanirao, našao se bivši Zvezdin >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << igrač koji je nedavno dobio otkaz u američkom Galaksiju zbog ispada supruge na temu rasizma. Sa idejom čelnika kluba iz Ljutice Bogdana 1 složio se i trener Dejan Stanković kome bi Kataijevo iskustvo dobro došlo u timu. Aleksandar trenutno, sa porodicom, boravi u Čikagu kod familije i pregovore će početi telefonskim putem. On u svoj naredni klub prelazi kao slobodan igrač, što je povoljnija situacija za sve zainteresovane.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stanković o Zvezdinim pojačanjima, jednu dilemu rešio, a ove dve? ''To su fenomenalni igrači''

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020

Zvezdin šef struke danas otkrio kako će izgledati golmanska trojka sledeće sezone, a šta je sa ostalim pojačanjima?..Fudbalski klub Crvena zvezda počeće 11. jula pripreme za novu sezonu, a trener Dejan Stanković je danas rekao da se već razgovara o timu......."U svakom klubu postoje želje....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.