Stanković uprkos porazu koji ih je prikucao na dno: Boriću se do kraja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 22:32

Stanković uprkos porazu koji ih je prikucao na dno: Boriću se do kraja

Sada su fenjeraši.

Trener Sampdorije Dejan Stanković istakao je da će njegov tim nastaviti da se bori za opstanak u Seriji A, iako su šanse za to izuzetno male.

Sampdorija je izgubila od Kremonezea, rezultatom 3:2, te je tim iz Đenove nakon toga na poslednjem mestu u Seriji A.

- Dobro smo reagovali u drugom poluvremenu, imali 2:1, činilo se da ćemo izdržati. Dosta igrača je u finišu tražilo izmenu zbog raznih problema. Momci su dali sve od sebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borili se do 97. minuta. Ovaj poraz je gorak i dolazi posle dobre igre. Kod 2:2 smo se ugasili i nismo uspeli da se pokrenemo opet. Psihički smo pali i izgubili sa 3:2. Bila nam je potrebna pobeda, dobro smo se pripremili, ali su nas greške skupo koštale - rekao je Stanković.

Stanković ističe da se borba nastavlja.

- Ovde sam da se borim do kraja. Nemam drugih planova i razmišljanja. Momci i ja ćemo dati sve od sebe, do poslednjeg meča. Biće teško motivisati ekipu, ali naći ću prave reči. Ovi momci ne žele da se predaju i ispadnu. Pretrpeli smo težak udarac, ali moramo da nastavimo - dodao je on.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.