Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 20:53

Stanković najavio novu promenu: Dobro je da smo stajali na nogama, idemo u Staru Pazovu

„Tamo ćemo da odradimo drugi deo priprema“, poručio mladi trener

U Turskoj nije bilo golova na premijeri protiv skopskog Vardara. Ovog leta seriju pripremnih utakmica crveno-beli su počeli trijumfom protiv IMT-a – 2:0. Nije sve bilo idealno u igri srpskog šampiona, ali Dejan Stanković je bio zadovoljan viđenim. Posebno, što se igrači nalaze u najtežem periodu priprema.

„Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica na Divčibarama“, poručio je Stanković.

Crveno-beli je trebalo da obave kompletan pripremni period na srpskoj planini. Međutim došlo je do nove promene plana.

„Posle toga se vraćamo u Beograd, pa idemo u Staru Pazovu. Tamo ćemo odraditi drugi deo priprema i odigrati dve prijateljske utakmice, 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir“.

Pozitivna vest za crveno-bele je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus.

„Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, a nadam se da ću u Staroj Pazovi imati sve fudbalere na raspolaganju“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.