Izvor: RTS, 04.Dec.2021, 15:35

Stanković: Sa najjačim timom protiv Napretka

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je pred meč sa Napretkom da njegove izabranike čeka teško gostovanje, da umor čini svoje, ali da je cilj isključivo pobeda.
"Ciljevi su u Superligi isti, protiv Napretka je jedno teško gostovanje, oseća se umor, ali volja i odnos igrača prema obavezama su na visokom nivou. Protiv Napretka će najjači tim izaći na teren", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković uoči nedeljne utakmice 19. kola Superlige protiv Napretka u Kruševcu.

"Težak je teren i u Kruševcu, kao što je bio u Lučanima i u Surdulici. Napredak je kvalitetna ekipa, vrlo nezgodan protivnik, ali mi razmišljamo samo o pobedi. Na raspolaganju neće biti Seku Sanogo i Veljko Nikolić, ostali su manje više spremni. Dioni neće biti u kombinaciji za sastav, dok će Dragović i Živković biti u konkurenciji za sastav", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.
Trener aktuelnog šampiona osvrnuo se i na gust raspored u finišu prvog dela sezone.
"Imamo i utakmicu protiv Brage koja je faktički meč šesnaestine finala Lige Evrope. Mi smo spremni za sve izazove. Moja taktika protiv Voždovca je bila da se sa što manje potrošnje dođe do rezultata. Navijači imaju pravo da od Zvezde uvek traže bolje. Sve ulazi u službu cilja, a to je titula. Oslanjam se stopostotno na svakog igrača Crvene zvezde, pogotovo u ovako zgusnutom rasporedu", zaključio je Stanković.
Utakmica Napredak - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 13.30 sati.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANKOVIĆ: Čeka nas teško gostovanje, ciljevi su uvek isti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021

Crveno-beli gostuju Napretku u Kruševcu...Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u finiš jesenjeg dela prvenstva, a do kraja ih čekaju još tri kola, od čega dva teška gostovanja...Prvo je na programu sutra u Kruševcu protiv Napretka od 13.30, a Čarapani su jedno od najprijatnijih iznenađenje prvenstva...Zvezda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.