Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 17:21

Stanković: Malo smo se štedeli u drugom poluvremenu...

„Malo su nas pritisli u nastavku“, dodao je trener crveno-belih

Crvena zvezda je blistala u prvom poluvremenu u Kruševcu, dok je u nastavku dozvolila Napretku da postane konkurentan. Ipak, Dejan Stanković kaže da je zadovoljan viđenim, pre svega trijumfom uoči gostovanja Bragi.

„Bilo je ovo teško gostovanje, a čestitao bih i Napretku na igri. Mislim da smo u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imali inicijativu, mogli smo postići i gol više, na kraju smo dali dva. U drugom poluvremenu je rival izašao više i u prvih dvadesetak minuta nam stvorio nekoliko prilika. Bila je dobra utakmica i lično sam zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom, u nastavku smo se malo i "štedeli", usled napornog ritma u kom smo i zbog svega onog što nas čeka“, rekao je Dejan Stanković.

Brz povratak na klupu poželeo je kolegi Milanu Đuričiću Đumiju, treneru kruševačkog Napretka.

„Želim mu da se što pre vrati na klupu. "Stari lisac" poput njega koji dobro zna svoj posao nam uvek treba. Mnogo puta se izborio - izboriće se i sad“, dodao je Stanković.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.