Stanković: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan

Izvor: B92, 21.Maj.2022, 19:03

Stanković: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Superlige protiv Voždovca.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Superlige, a Stankovićevoj ekipi će biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

"Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Zvezda je na vrhu tabele sa 97 bodova, drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

"Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku", naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

"Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram", dodao je trener Zvezde.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.