Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 14:49

Navijači Zvezde spremaju spektakularnu proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18.30 u poslednjem kolu Superlige dočekuju Voždovac, za petu uzastopnu titulu potreban im je bod, a navijači crveno-belih spremaju spektakularnu proslavu.
Ulaz na sve tribine stadiona "Rajko Mitić" će biti besplatan biće bestlatan za sve posetioce, a očekuje se da će tokom meča i posle njega biti priređena posebna proslava titule.

Kako se navodi na sajtu kluba, inspirisani šampionskom fotografijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz sezone 1976/77 "Delije" žele da Marakanu oboje crveno-belim barjacima, koji su danas pušteni u prodaju.
Navijači će moći da kupe 10 različitih barjaka, na pet lokacija ispred stadiona, a od danas i u Red Star šopu.
Takođe, očekuje se da posle osvajanja titule navijači odu do Kalemegdana i tradicionalno kod "Beogradskog pobednika" proslave titulu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ajmo – sa barjakom" VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2022

Veliki broj poznatih ličnosti je najavilo dolazak na utakmicu Crvene zvezde sa Voždovcem kada će crveno-beli biti u prilici da osvoje 33. titulu, petu u nizu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.