Stanković: Borim se do kraja

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 21:24

Stanković: Borim se do kraja

Trener Sampdorije Dejan Stanković kaže da će taj tim nastaviti da se bori za opstanak u Seriji A.

Đenovljani su u subotu pretrpeli težak poraz od Kremonezea (3:2), koji im je predao fenjer i poslao ih na dno tabele.

"Dobro smo reagovali u drugom poluvremenu, imali 2:1, činilo se da ćemo izdržati. Dosta igrača je u finišu tražilo izmenu zbog raznih problema. Momci su dali sve od sebe, borili se do 97. minuta. Ovaj poraz je gorak i dolazi posle dobre igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kod 2:2 smo se ugasili i nismo uspeli da se pokrenemo opet. Psihički smo pali i izgubili sa 3:2. Bila nam je potrebna pobeda, dobro smo se pripremili, ali su nas greške skupo koštale", rekao je Stanković.

Stanković ističe da Sampdorija mora da se bori i dalje.

"Ovde sam da se borim do kraja. Nemam drugih planova i razmišljanja. Momci i ja ćemo dati sve od sebe, do poslednjeg meča. Biće teško motivisati ekipu, ali naći ću prave reči. Ovi momci ne žele da se predaju i ispadnu. Pretrpeli smo težak udarac, ali moramo da nastavimo", dodao je on.

Pred ovim timom su bitni mečevi protiv Lečea i Specije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.