Šta se dešava sa Markom Asensijom? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa Markom Asensijom? (video)

Vezista je pred početak sezone doživeo tešku povredu.

Talentovani španski fudbaler Marko Asensio je doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata tokom Međunarodnog kupa šampiona u predsezoni.

On se teško povredio tokom utakmice protiv Arsenala, ubrzo je ustanovljena do je u pitanju jedna od najtežih povreda u svetu sporta i da je za Španca sezona najverovatnije završena.

Pet meseci nakon što se povredio Asensio se polako vraća u ritam, počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da trenira sa loptom i čini se da bi mogao da bude spreman do kraja sezone da upiše i koji nastup.

Svakako dobra vest za Zinedina Zidana, utisak je da na Asensija neće moći ozbiljno da računa ove sezone, ali stvari idu dobrim tokom, Asensio je na putu potpunog oporavka i to ranije nego što se očekivalo.

Look who is backing training with ball in Real Madrid ⚽️

El Níno Aseseino “Marcos Asensio” 👶 #RealMadrid #Asesnio pic.twitter.com/aKBfc5J1YP

— RM Play ▶️ (@RMPIay) December 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.