Šta priča Mesi, pa on je sudio utakmicu Barselone i Pari Sen Žermena

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta priča Mesi, pa on je sudio utakmicu Barselone i Pari Sen Žermena"

Kapiten Parižana i legendarni brazilski štoper, odgovorio Argentincu...

Mnogo buke je izazvala Mesijeva ljutnja, odbijanje da primi bronzu nakon isključenja protiv Čilea.

On je prozvao južnoameričku federaciju zbog korupcije, besan rekao da neće više igrati na Kopa Amerika, ali sledeće godine je njegova zemlja domaćin.

Naravno, zvaničnici su oštro odgovorili, podsetili ga da treba da pokaže više poštovanja prema sportu, ali i kolegama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mesi tvrdi da je šampionat namešten da Brazil postane prvak Južne Amerike što je izazvalo reakcije novog prvaka.



"Mesi je baš preterao, pa on je sudio revanš protiv PSŽ kada smo izgubili od Barse sa 6:1, pa niko od nas nije osporavao pobedu njegovog tima"
, kaže Tijago Silva.

Kapiten Parižana dodaje da se Brazilci nisu bunili kad su ispali od Belgije na Mundijalu i u nekim ranijim slučajevima, jednostavno to je sport i morate da pokažete poštovanje prema rivalu.

"Neka Mesi prebroji Brazilove titule, pet puta smo bili prvaci sveta, uvek na terenu", aludirao je Tijago Silva na ono što se dešavalo 1978. kada je argentinska hunta bila domaćin i kada se pod kontroverznim okolnosti Argentina plasirala u meč za titulu i stigla do prvog naslova prvaka sveta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

“Gde je bio kada su OŠTETILI NAS”

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2019

Foto: Tanjug/AP Defanzivac reprezentacij Brazila i Pare Sen Žermena Markinjos kritikovao je Lionela Mesija, koji je optužio sudije i Južnoameričku konfederaciju za poraz od Selesaa u polufinalu Kopa Amrika. Foto: Tanjug/AP Markinjos Napadač Barselone je uputio niz uvredljivih i klevtničkih izjava...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.