Šta kažete na ovo - Stojke se vraća u Humsku!?

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažete na ovo - Stojke se vraća u Humsku!?

Deluje potpuno neverovatno, ali Englezi pišu da postoji mogućnost da se Vladimir Stojković vrati u Partizan, dok iz Humske poručuju da su mu "vrata uvek otvorena".

Srpski reprezentativac Vladimir Stojković navodno bi mogao da se vrati u Partizan već ove zime, premda nije jasno odakle Englezima ovakva vrsta informacije.

Golman Notingem Foresta u ponedeljak nije bio u protokolu za duel sa Barnslijem, a očito je takva odluka menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Šumara" bila povod da se spekuliše o Stojketovom povratku u Humsku.

Ma koliko delovalo nerealno, tim pre što je Vladimir Stojković prethodnog leta dogovorio dvogodišnju saradnju sa Notingemom, iz Humske poručuju da su mu vrata otvorena i time dodatno "potpiruju vatru".

Partizanu golmani nisu potrebni, barem je to zvaničan stav kluba, jer Marko Nikolić na raspolaganju ima Filipa Kljajića, Nemanju Stevanovića i Marka Jovičića.

Ono što bi moglo da promeni trenutnu poziciju crno-belih jeste eventualna prodaja najboljeg golmana jesenjeg dela Superlige i u tom slučaju bi postojalo prostor za angažovanje novog igrača.

Sa druge strane, ukoliko je Vladimir Stojković preko noći postao višak u Notingemu, a postoji mogućnost da bude angažovan, ne sumnjamo u to da bi "Grobari" digli ruku za povratak popularnog Stojketa.

#NFFC goalkeeper Vladimir Stojkovic is set to re-join former club Partizan Belgrade.

— Championship News (@_VictorNwosu) January 3, 2017
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stojke u Partizanu? Reagovao Vazura!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2017

Posle današnjih senzacionalnih spekulacija, stigla i prva reakcija iz Humske...U Partizanu ove zime aktivno rade na pojačanjima u defanzivi, novi štoper je prioritet, moguće je dodatno jačanje i bekovskih pozicija, ali se o novom golmanu nije govorilo. Sve do danas....A onda je kao bomba odjeknula...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.