Šta Sadik radi dok mu Partizan dovodi konkurenciju? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Sadik radi dok mu Partizan dovodi konkurenciju? (foto)

Veća konkurencija bi trebalo da znači i još ubojitiji Sadik?

Partizan je danas završio prvo zimsko pojačanje, to je iskusni napadač Vojvodine Bojan Matić, koji se tokom večeri priključuje crno-belima u Beleku.

Najbolji strelac Partizana Umar Sadik će tako konačno dobiti pravu konkurenciju za mesto u ekipi, koja je jesenas nedostajala, s obzirom da se Petar Gigić nije najbolje snašao.

A dok se iščekivao Matićev dolazak, Sadik je danas i na ovaj način tražio svoj mir i koncentraciju.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ispunio obećanje, stigao novi napadač, izabrao broj na dresu, ali je l' očekivao ovo, ili nije? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020

Pomalo zbunjen u svojoj prvoj izjavi po dolasku u rerdove Partizana...Kako je i najavljeno tokom dana, Partizan je večeras oko 20 časova predstavio svoje prvo zimsko pojačanje...To je 28-godišnji napadač Bojan Matić, koji u Partizan stiže iz Vojvodine i tokom večeri se priključio ekipi crno-belih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.