St. Peterburg: Držao svojih šestoro dece kao taoce pa se predao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 17:29

St. Peterburg: Držao svojih šestoro dece kao taoce pa se predao

Muškarac koji je u predgrađu Sankt Peterburga Kolpinu držao šestoro dece kao taoce, predao se policiji, javljaju ruske agencije.

Izvor agencije TAS S u hitnoj službi rekao je da je muškarac otvorio vrata stana i predao se.

Dopisnik agencije prenosi da su lekari iz stana u kojem se dogodio incident izveli šestoro dece.

Prethodno je pres služba Ministarstva unutrašnjih poslova u Sankt Peterburgu saopštila da je policija dobila poziv žene koju je suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbacio iz stana, a zatim zaključao i držao u stanu njihovo šestoro dece starosti od tri do 15 godina.

Muškarac nije registrovan u policiji, ali jeste u neuropsihijatrijskom dispanzeru. Izvor TAS S-a je rekao da je muškarac bio pijan i naoružan sekirom, a motiv incidenta mogao bi biti sukob između muškarca i njegove supruge.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.