Srpski menadžer bez dlake na jeziku, Jović ne zaslužuje važeći ugovor u Realu?! I nije se tu zaustavio...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski menadžer bez dlake na jeziku, Jović ''ne zaslužuje'' važeći ugovor u Realu?! I nije se tu zaustavio...

Izjava koja je danas snažno odjeknula.

Posle fantastične sezone u dresu nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta, mladi srpski napadač Luka Jović je letos potpisao ugovor iz snova sa madridskim Realom, koji je na ime obeštećenja Ajntrahtu isplatio 60 miliona evra.

Ali, nekako od tog trenutka počeli su da se ređaju i problemi za Luku Jovića.

Prvo je imao bled nastup za Srbiju na U21 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropskom prvenstvu, a nedugo zatim je došlo i do nesuglasica sa novim selektorom ''A'' reprezentacije Srbije Ljubišom Tumbaković, pa je u ovom trenutku neizvesno da li će u narednom periodu biti uopšte i pozivan u nacionalni tim.

Istovremeno, još uvek ne uspeva da u dresu Reala pokaže svoje golgeterske sposobnosti, pa ga i španski mediji sve češće ''sele'' iz Madrida.

A na sve to, danas se nadovezao i komentar poznatog srpskog menadžera i nekadašnjeg sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića.

U razgovoru za ''Informer'', Stojadinović je izneo svoj stav da Jović ne zaslužuje uslove iz ugovora koji je potpisao sa Realom.

''Luka ima fenomenalan ugovor u Realu. Svaka čast onome ko je uspeo da uradi taj posao. Ako me pitate da li Luka zaslužuje te pare, moj odgovor je da ne zaslužuje i da je daleko od tog novca.







Ali svaka čast i njemu u njegovom zastupniku koji je izvukao te pare od Reala'', ističe Stojadinović.

On ne krije da ga je letos iznenadila odluka čelnika Reala da angažuje Jovića, a objasnio je i zbog čega je najviše bio iznenađen. Takođe, došao je i do zanimljivog zaključka ove svoje priče.

''Ako igrač ima ponude više klubova, onda menadžer to može da iskoristi i podigne platu maksimalno.







Primera radi, ako Barselona nudi sedam miliona, Real će ponuditi deset. Međutim, kod Jovića to nije bio slučaj.







Koliko sam ja upućen, osim Reala niko nije izašao sa zvaničnom ponudom za Luku.







Zato bi on trebalo da podigne spomenik onome ko mu je obezbedio ovakav ugovor'', zaključio je Stojadinović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.