Srpske teniserke u Fed kupu gostuju Kanadi u Montrealu

Izvor: Blic, 02.Dec.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske teniserke u Fed kupu gostuju Kanadi u Montrealu

U prvom kolu Svetske grupe II, ženska teniska reprezentacija Srbije gostovaće timu Kanade, koji je odlučio da naše devojke ugosti u Montrealu.

Meč je na programu 8. i 9. februara 2014. u hali "Kompleks Sportif Klod Robilar", a mečevi će se igrati na tvrdoj podlozi.

Do sada su Fed kup reprezentacije Srbije i Kanade odigrale dva međusobna duela, poslednji februara 2011. u Novom Sadu kada je nakon velike borbe mladi tim Srbije, na čelu sa Bojanom Jovanovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izborio pobedu I plasman u plej-of za borbu za ulazak u Svetsku grupu I.

Pobednik meča Kanada – Srbija 2014. plasiraće se u plej-of i borbu za plasman u Svetsku grupu I za 2015. godinu, dok će se poraženi tim boriti za opstanak u Svetskoj grupi II.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpske teniserke u Fed kupu gostuju Kanadi u Montrealu

Izvor: Dzungla.org, 02.Dec.2013

U prvom kolu Svetske grupe II, ženska teniska reprezentacija Srbije gostovaće timu Kanade, koji je odlučio da naše devojke ugosti u Montrealu. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.