Srpske rukometašice poražene na pripremama u Španiji

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 21:08

Srpske rukometašice poražene na pripremama u Španiji

Srpske rukometašice su poražene u drugoj utakmici pripremnog turnira u Španiji, slavila je selekcija Japana rezultatom 22:38 (14:9).

Japana kaznila je veliki broj grešaka Srbije i upisala i drugu pobedu nakon što su prvog dana pobedile domaćina Španiju rezultatom 31:29.

Poslednjeg dana turnira Srbija će imati priliku da odmeri snage sa španskim ”ratnicama” u susretu koji je zakazan za 13 časova.

Selektor Srbije, Uroš Bregar, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio je jasan posle poraza.

”Kada izgubiš sa ovolikom razlikom jasno je da je protivnik bio bolji u svim segmentima igre. Uzeli smo učešće na ovom turniru kako bi probali sve igračice, tako smo i danas maksimalno rotirali, tražili se. Ostaje nam još jedna utakmica sutra, zatim ćemo analizirati sve i videti šta može da se popravi pred Dansku", rekao je Bregar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.