Srpske odbojkašice presrećne početkom Evropskog prvenstva

Izvor: RTS, 25.Sep.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice presrećne početkom Evropskog prvenstva

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Baku, gde će igrati završnicu Evropskog prvenstva.
Odbojkašice Srbije napustile su Gandžu i stigle su u Baku, gde će 28. septembra igrati četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Dobile su slobodan dan, uz kraći trening oporavka.
"Ovo nam je 32 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sezoni, praktično svaki peti dan igramo utakmicu. Devojkama je potreban odmor da bi mogle da izdrže napore koji ih očekuju", rekao je Vladimir Banković, kondicioni trener.
Pobedu nad Belgijom je donela, praktično obezbedila druga postava, što pokazuje da i najmlađe odbojkašice mogu da izdrže pritisak.
"Svaki put kad su ulazile donosile su boljitak u igri. To je velika stvar i moramo da budemo zadovoljni", rekao je selektor Zoran Terzić.
Srpske odbojkašice su grupu u mestu Gendža završile sa sve tri pobede. Dve utakmice dobile su u tri, a jednu u četiri seta.
"Veoma sam zadovoljna i ponosna na ekipu, koja je na jako lep način igrala prve tri utakmice. Drago mi je da smo se odmah plasirale u četvrtfinale", rekla je Milena Rašić po dolasku u Baku.
"Dale smo maksimum, pružile dobru igru i da smo, kao i prethodnih godina, stvarno kvalitetna ekipa", kazala je Bojana Milenković.
Srbija će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati pobednik duela između Belorusije i Češke, koji će se igrati u utorak od 16.00.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpske odbojkašice presrećne početkom Evropskog prvenstva

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Baku, gde će igrati završnicu Evropskog prvenstva..."Veoma sam zadovoljna i ponosna na ekipu, koja je na jako lep način igrala prve tri utakmice. Drago mi je da smo se odmah plasirale u četvrtfinale", rekla je Milena Rašić po dolasku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.