Srpske odbojkašice presrećne početkom Evropskog prvenstva

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice presrećne početkom Evropskog prvenstva

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Baku, gde će igrati završnicu Evropskog prvenstva.

"Veoma sam zadovoljna i ponosna na ekipu, koja je na jako lep način igrala prve tri utakmice. Drago mi je da smo se odmah plasirale u četvrtfinale", rekla je Milena Rašić po dolasku u Baku.

Srpske odbojkašice su grupu u mestu Gendža završile sa sve tri pobede. Dve utakmice dobile su u tri, a jednu u četiri seta.

"Dale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo maksimum, pružile dobru igru i da smo, kao i prethodnih godina, stvarno kvalitetna ekipa",
kazala je Bojana Milenković.

Reprezentacija Srbije je u poslednjoj utakmici grupe protiv Belgije igrala u izmenjenom sastavu.

"To govori da vidimo da možemo i sa najjačom i sa drugom postavom pobedimo tako kvalitetnu ekipu, što govori da dajemo sve od sebe"
, kazala je Milenkovićeva.

Srbija će u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati pobednik duela izmedju Belorusije i Češke, koji će se igrati u utorak od 16.00.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpske odbojkašice presrećne plasmanom u 1/4f EP

Izvor: B92, 25.Sep.2017

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Baku, gde će igrati završnicu Evropskog prvenstva. "Veoma sam zadovoljna i ponosna na ekipu, koja je na jako lep način igrala prve tri utakmice. Drago mi je da smo se odmah plasirale u četvrtfinale", rekla je Milena Rašić po dolasku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.