Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 10:40

Srpska pijaca: Bivši Zvezdin napadač na probi u Inđiji, Bačka dovela Eskića

Dvojac iz Čuke u Inđiji

Pred Vanjom Vučićevićem je novi početak. Velika očekivanja imali su od mladog napadača u Crvenoj zvezdi, još kada su ga kao tinejdžera doveli iz Čukaričkog. Međutim, sin legendarnog igrača Partizana Nebojše Vučićevića, nije uspeo da se izbori sa oštrom konkurencijom. Od dolaska u Crvenu zvezdu karijera mu je u padu.

Imao je dobre role na nekoliko pozajmica, ali nije uspeo da se nametne u ruskim Krilima Svojetov iz Samare. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šansu je potom potražio u beogradskom Sinđeliću, a trenutno pokušava da se izbori za superligaški ugovor. I to u redovima Inđije.

Sportski Žurnal je u današnjem izdanju preneo informaciju da se Vanja Vulićević nalazi na probi u Inđiji, i da će imati prostora da pokaže šta zna. Inače, u redovima kluba iz Srema veoma je živo ovih dana.

Moguće je da će Inđijici dobiti još jedno nenadano pojačanje. Rastao se defanzivac Luka Čermelj sa Inđijom, tražio mesec dana angaćman u inostranstvu, ali nije uspeo u toj nameri. Juče se priključio treninzima tima Bratislava Živkovića, i moguće je da će biti promovisan u pojačanje. Inđija je dobila i dva igrača iz Čukaričkog. Reč je o defanzivnom vezisti Aleksandru Đorđeviću i desnom beku Stefanu Veličkoviću.

Zanimljivo pojačanje dobila je Bačka. Posle tri sezone u Napretku iskusni vezista Nikola Eskić pojačao je tim iz Bačke Palanke. Široj javnosti poznat j po pobedonosnom gou za Čarapane na stadionu Partizana prošle jeseni (3:2).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.