Srnić od ponedeljka u Zvezdi, Čukarički dovodi štopera i ne pušta nikog više

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić od ponedeljka u Zvezdi, Čukarički dovodi štopera i ne pušta nikog više

Slavoljub Srnić bi u ponedeljak trebalo da potpiše za Crvenu zvezdu, potvrdio je za "Blic" sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Čelnik tima sa Banovog brda rekao je da se čekaju još garancije crveno-belih, ali i da ima interesovanja insotraniih klubova za hitrog veznog fudbaler Čuke.

"Trebalo bi u ponedeljak da privedemo dogovore kraju, čekamo Crvenu zvezdu sa garancijom sa garancijom. Nije mi Slavoljub rekao da želi, ali čitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između redova, tako da čekamo finalnu ponudu sa Marakane", rekao je Matijašević.

Bitni igrača, Rajko Brežančić i Nikola Stojiljković, napustili su Čukarički, a Matijašević je naglasio da neće biti više odlazaka, te da se očekuje dolazak još jednog štopera nakon čega će "brđani" zaključiti posao u ovom prelaznom roku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saga konačno završena - Srnić od ponedeljka u Zvezdi!

Izvor: Utakmica.rs, 29.Avg.2015

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, danas je potvrdio da se sve rešava za dva dana.   Za realizaciju transfera, čeka se još garancija crveno-belih. "Trebalo bi u ponedeljak da privedemo dogovore kraju, čekamo Crvenu zvezdu sa garancijom. Nije mi.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.