Sremčević i Nedimović u UEFA komisijama

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 16:36

Sremčević i Nedimović u UEFA komisijama

Izvršni komitet UEFA imenovao je nove članove svojih komisija iz redova FS Srbije (za period 2023 – 2027.), a pojedinim članovima su produženi mandati.

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović novi je član Komisije UEFA za nacionalne asocijacije, dok je prva dama srpskog fudbala, potpredsednica FSS Sandra Sremčević postala član Komisije UEFA za ženski fudbal.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Beograda i član IO FSS Marko Zdravković kooptiran je u Komisiju UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za omladinski i amaterski fudbal.

Produženi su mandati Nenadu Santraču u Komisisiji UEFA za licenciranje klubova, Jovanu Šurbatoviću u Komisiji UEFA za Het-trik program, Bojanu Pavićeviću u Komisiji UEFA za futsal i bič soker, dok je Nemanja Filipović novi član Panela stručnjaka za administraciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.