Srce nije moglo da izdrži onaj poraz, kraj sezone za Serenu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce nije moglo da izdrži onaj poraz, kraj sezone za Serenu

Mlađa sestra Vilijams neće igrati na turnirima u Pekingu i Singapuru

Takmičarska 2015. godina se pre vremena za Serenu Vilijams, koja je danas objavila da neće igrati na turnirima u Pekingu i Singapuru uz obrazloženje da joj je potrebno vremena da se oporavi od povreda, ali i razočaranja doživeljenog zbog poraza u susretus a Robertom Vinči u polufinalu Ju-Es Opena.

Tada su samo dva koraka delila Vilijamsovu od podvig koji je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << put napravila Štefi Graf sada već davne 1988. Posle nemačke legende nijedna teniserka nije osvojila sva četiri grend slem turnira u kalendarskoj godini.

"Nije tajna da sam veći deo godine igrala povređena. Da li je to bio lakat, koleno ili u poslednjim trenucima izvesnog meča na Flešing Medouzu - moje srce", priznala je Serena u emotivnom saopštenju.

To što neće igrati u finišu sezone ne znači da je kraj. Naprotiv. Serena samo želi da dobro odmori pred naredne takmičarske izazove. Jer planira da još dugo pobeđuje. U 2015. osvojila je, između ostalog, Australijan Open, Rolan Garos i Vimbldon, trenutno ima već 21. grend slem titulu kraj svog imena, samo još jedna nedostaje da bi se dostila upravo Štefi Graf.

Podsetimo, sa turnira u Pekingu nedavno se povukla i treća teniserka sveta Marija Šarapova, koja se ipak nada da će moći da igra na završnom takičenju sezone - u Singapuru.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.