Srbin ostao bez duela protiv Reala i borbe za titulu šampiona sveta (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin ostao bez duela protiv Reala i borbe za titulu šampiona sveta (VIDEO)

Argentinski San Lorenco, tek nakon produžetaka, uspeo da izbaci Oklend Siti sa Novog Zelanda u polufinalu SP za klubove - 2:1. Za poraženi tim nastupao je i Srbin Marko Đorđević

Fudbaleri San Lorenca plasirali su se u finale turnira za klupskog prvaka sveta savladavši u drugoj polufinalnoj utakmici u Marakešu novozelandski tim Oklend Siti posle produžetaka sa 2:1. Susret je nakon 90 minuta igre završen nerešeno 1:1.

Kada je San Lorenco poveo pred kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poluvremena činilo se da će u nastavku rutinski završiti posao, međutim, uporni Novozelanđani, za koje nastupaju brojni internacionalci, među kojima i srpski defanzivac Marko Ðorđević, uspeli su da izjednače rezultat i uvedu duel u neizvesnu završnicu.

Gol odluke za slavlje Argentinaca postigao je rezervista Matos već na početku prvog produžetka. Južnoamerički šampion San Lorenco u utakmici za titulu sastaje sa prvakom Evrope, madridskim Realom, koji je u utorak u prvom polufinalnom meču ubedljivo pobedio meksički Kruz Azul sa 4:0. Finale i meč za treće mesto na programu su 20. decembra.

San Lorenco – Oklend Siti 2:1

(Barijetos 45+2, Matos 93 – Berlanga 67)

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.