Srbiji novo zlato i rekord u ekipnoj konkurenciji

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji novo zlato i rekord u ekipnoj konkurenciji

Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu odbranila je titulu ekipnog šampiona sveta u Sidneju u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava.
Ekipa u sastavu Dragan Ristić, Dejan Jokić i Zdravko Savanović do treće uzastopne zlatne medelje došla je uz novi svetski rekord od 1.907,3 kruga, što je za 0,9 krugova bolji rezultat od dosadašnjeg rekorda Velike Britanije.

Srpski trio je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine najbolji na svetu bio na takmičenju u Južnoj Koreji, kao i u Evropi u Beogradu.
Srbija je u Sidneju osvojila još dva odličja, Živko Papaz je osvojio srebro u gađanju malokalibarskim pištoljem na 25-metarskom strelištu, kao i Dragan Ristić u disciplini vazdušna puška.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija novim rekordom odbranila titulu prvaka sveta

Izvor: B92, 15.Okt.2019

Reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava odbranila je titulu ekipnog šampiona na SP u parastreljaštvu novim svetskim rekordom...Ekipa Srbije, u sastavu Dragan Ristić, Dejan Jokić, Zdravko Savanović, osvojila je zlato sa 1.907,3 kruga, čime je postavila i novi svetski...

Nastavak na B92...

Srbija ekipni šampion sveta, Ristiću srebro

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Reprezentacija Srbije u gađanju vazdušnom puškom iz ležećeg stava (kategorija SH2) odbranila je titulu ekipnog šampiona planete četvrtog dana Svetskog prvenstva u parastreljaštvu u Sidneju. Naša selekcija je u ovoj disciplini stigla do dve medalje jer se Dragan Ristić okitio srebrnim odličjem...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.