Srbija uteruje strah u kosti - Portorikanci pred Orlovima kao pred Noćnim kraljem! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija uteruje strah u kosti - Portorikanci pred "Orlovima" kao pred "Noćnim kraljem"! (video)

Slikovito je, koristeći se insertom iz popularne TV serije "Igra prestola", košarkaš Portorika opisao duel sa našom reprezentacijom.

Novi meč Srbije na Mundobasketu u Kini i nova pobeda.

Nakon Angole, Filipina i Italije, oružje je pred "Orlovima" položila i reprezentacija Portorika, ponovo je svaka neizvesnost izostala, puleni Aleksandra Đorđevića slavili su sa 90:47.

Koliko je selekcija Portorika bila nemoćna u duelu sa Srbijom u Vuhanu, govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i "tvit" reprezentativca ove zemlje Aleksandera Frenklina.

On je na društvenoj mreži "Tviter" nakon utakmice ostavio objavu u kojoj je svojim pratiocima, ali i široj javnosti, objasnio kako izgleda kada stanete na megdan "Orlovima".

Iskoristio je scenu iz popularne serije "Igra prestola", Srbiju je predstavio kao "Noćnog kralja" (Night King), koji podiže svoju armiju "Belih šetača" (White Walkers) pred vidno uplašenim Džonom Snouom, koji je je po prvi put uvideo pravu snagu svog neprijatelja.

For all my G.O.T people this is what playing against Serbia feels like.... pic.twitter.com/JRgGkmh0o5

— Alex Franklin (@AFranklin42) September 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.