Fenomenalni naslovi i ove nedelje na vašem TV-u

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Maj.2024, 13:32

Fenomenalni naslovi i ove nedelje na vašem TV-u

U petak uveče se udobno smestite i uživajte u drami „Klub 27“ u kom glavne uloge tumače Joe Anderson, David P. Emrich i Eve Hewson. Ovaj film predstavlja Eliota, preživelog člana rok benda Fin, koji, nakon samoubistva njegovog kolege iz benda i najboljeg prijatelja Toma, putuje od Los Anđelesa do svog rodnog grada u Misuriju, kako bi ispunio Tomovu poslednju želju. Film će se emitovati od 21.50h na kanalu FilmBox Extra.
Subotnje veče je rezervisano za vestern film „Pravda“ koji će se na kanalu FilmBox Premium prikazivati od 21.10h. Godina je 1868. i rat je završen pre tri godine. Korumpirani gradonačelnik i grupa kriminalaca pretvaraju stari napušteni rudnik...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.