Srbija stigla u Leuven, 17 igrača na spisku, najstariji 29 godina!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija stigla u Leuven, 17 igrača na spisku, najstariji 29 godina!

Reprezentacija Srbije igra protiv Belgije.

Najbolja reprezentacija Srbije igra odlučujuće mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Belgije u sredu od 20 časova i u nedelju protiv Švajcarske u Novom Sadu od 18 časova.

Izabranici Nenada Peruničića su stigli u Leuven gde će večeras trenirati, baš kao i sutra ujutru, a sutra uveče ih čeka novi i odlučujući meč kvalifikacija za EP.

Na put je povedeno 17 igrača.

Evo i spiska:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PERUNIČIĆ IZABRAO: Ovi rukometaši Srbije napadaju Belgiju

Izvor: Kurir, 11.Jun.2019

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić poveo je 17 igrača put Leuvena, gde će nacionalni tim sutra igrati protiv Belgije meč petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Nastavak na Kurir...

Rukometni "Zmajevi" večeras protiv Bjelorusije za prvi Euro i istoriju

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2019, 07:24

Rukometna reprezentacija BiH večeras ima priliku da zvanično osigura prvi odlazak na Evropsko prvenstvo. "Zmajevi" u Tuzli dočekuju Bjelorusiju, a eventualnom pobjedom osigurali bi najmanje drugo mjesto u Grupi 5 kvalifikacija i direktan plasman na EP, te bi došli u priliku da se bore za prvo ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.