Srbija se klanja novom tandemu, a jedan Turčin je najbolje opisao HEROJA! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se klanja novom tandemu, a jedan Turčin je najbolje opisao HEROJA! (TVITOVI)

NApred Srbija, samo nastavite ovako momci!

Stefan Jović je bio verovatno najbolji akter u našem timu, ali je i pored toga bio na meti pojedinih kritičara.

Posebno je na udaru bio Boban Marjanović, zbog nekoliko loših poteza, kao i Bogdanović, ali najviše zbog toga što se od njega najviše očekuje na ovom turniru.

Međutim, raspoloženje kod naših navijača promenilo se u ključnim trenucima, kada su upravo Bogdanović i Jović zaređali trojke tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta pre kraja.

Upravo je ovaj tandem vodio Srbiju do velike pobede, Bogdanovic je ubacio 17 poena, od toga 10 u poslednjoj četvrtini, a Jović 15.

Možda je najbolji opis Bogdana Bogdanovića još pre ovog meča, našem reporteru na licu mesta, otkrio jedan Turčin koji je rekao "Bogdan je vlasnik ove dvorane".

Reče jedan Turčin pre utakmice za Bogdana: on je vlasnik ove dvorane.

— Pavle Knežević (@PavleKn) September 4, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.