Izvor: RTS, 11.Nov.2021, 21:07

Srbija opet ubedljiva protiv Katara, četiri lopte u golu gostiju

Fudbaleri Srbije ponovo su u prijateljskoj utakmici savladali izabrani tim Katara, domaćina predstojećeg Mundijala i šampiona Azije iz 2019. godine, sa 4:0.
Isti je rezultat kao u meču odigranom u Debrecinu, ali veoma slično su i mečevi izgledali.

Ekipa Feliksa Sančesa je pokazala neke dosta jasne stvari u okviru svog modela igre, pa čak i veoma moderne stvari i principe, ali je izabrani tim Srbije prosto individualno kvalitetniji u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meri da je još jednom stigao do ubedljive pobede.
Prvi gol na stadionu "Rajko Mitić" postigao je Saša Lukić, u nadoknadi vremena prvog dela susreta.
U uvodnim minutima drugog dela Srbija je stigla do dva brza pogotka. Prvi je pogodio Luka Jović u 51. minutu, da bi se samo dva minuta kasnije na semaforu pojavilo i ime Dušana Vlahovića.
U 83. minutu gol za Srbiju postigao je i Sergej Milinković Savić.
Naredni meč, poslednji i odlučujući u smislu plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru, Srbija igra u nedelju, kada u Lisabonu gostuje kod ekipe Portugalije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.