Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 07:19

Srbija open, treći dan: Đoković posle devet godina igra u Beogradu, još trojica Srba na terenima

Trećeg dana Srbija opena na terenima u Beogradu naći će se četvorica srpskih igrača, a pohod ka novoj tituli počeće Novak Đoković. Pored Đokovića, igraće i Miomir Kecmanović, Filip Krajinović i Nikola Milojević, a mečeve naših predstavnika gledajte u direktnim prenosima na RTS-u, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok mečeva i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Dan na terenima Teniskog centra Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obeležiće Novak Đoković, koji prvi put posle devet godina igra takmičarski meč u rodnom gradu.

Đoković započinje svoj nastup na jednom od dva turnira za čiju je organizaciju najzaslužniji, ali će pre njega igrati Miomir Kecmanović, koji se sastaje sa malo poznatim Francuzem Arturom Riderknešom.
Kecmanović i Riderkneš će prvi put u karijerama ukrstiti rekete i otvoriti program na Centralnom terenu, od 12 časova, uz direktan prenos na našem Drugom programu.
Nakon njih dvojice, ne pre 14.30, Đoković se sastaje sa Sunvu Kvonom iz Južne Koreje, a taj okršaj gledajte na RTS1. Đoković i Kvon nikada do sada nisu igrali i jasno je da će svetski "broj 1" biti veliki favorit.
Ukoliko savlada Korejca, čekaće upravo pobednika susreta Kecmanović - Riderkneš.
Program na Centralnom terenu na Dorćolu do 19 sati srpskim derbijem zatvaraju Filip Krajinović i Nikola Milojević, uz direktan prenos na Trećem programu RTS-a.
Turnir u Beogradu, prvi posle devet godina, počeo je u ponedeljak i traje do 25. aprila. Igra se za nagradni fond od 711.800 evra, dok će pobedniku pripasti 100.225 evropskih novčanica i 250 ATP poena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.