Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 08:17

Srbija open, drugi dan: Na terenu Kecmanović i Đere, prenosi na RTS2

Drugog dana Srbija opena na terenu će se naći Miomir Kecmanović i Laslo Đere, koji će igrati svoje mečeve prvog kola. Duele naših tenisera gledajte u direktnom programu na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Srbija open počeo je u ponedeljak i naši predstavnici imali su polovičan uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << – dalje su prošli Nikola Milojević i Filip Krajinović, dok su Viktor Troicki i Danilo Petrović završili takmičenje.

Utorak donosi takođe bogat program na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu, koji će od 12 otvoriti Ričardas Berankis i Federiko Delbonis.
Posle njih na Centralni teren izlazi Kecmanović, čiji će protivnik biti Argentinac Fakundo Banjis, koji je u kvalifikacijama eliminisao Hamada Međedovića. Prvi međusobni okršaj Kecmanovića i Banjisa neće početi pre 13.30.
Po završetku tog susreta, Laslo Đere će rekete ukrstiti sa Đanlukom Magerom iz Italije – njih dvojica takođe nikada nisu igrala na ATP nivou.
Večernji termin od 19 časova pripašće mladoj generaciji tenisera, pošto se sastaju Sebastijan Korda – Aljaž Bedene, odnosno Fransisko Serundolo – Aleksej Popirin.
Turnir u Beogradu, prvi posle devet godina, počeo je u ponedeljak i traje do 25. aprila. Igra se za nagradni fond od 711.800 evra, dok će pobedniku pripasti 100.225 evropskih novčanica i 250 ATP poena.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović protiv Bagnisa, Mager čeka Đerea

Izvor: RTS, 20.Apr.2021

. Miomir Kecmanović igra meč prvog kola protiv Argentinca Fakunda Bagnisa. Potom će na teren Laslo Đere, čiji je protivnik Italijan Đanluka Mager. Mečeve gledajte u direktnom programu na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i kretanje...

Nastavak na RTS...

Srbija open, treći dan: Đoković posle devet godina igra u Beogradu, još trojica Srba na terenima

Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 07:19

Trećeg dana Srbija opena na terenima u Beogradu naći će se četvorica srpskih igrača, a pohod ka novoj tituli počeće Novak Đoković. Pored Đokovića, igraće i Miomir Kecmanović, Filip Krajinović i Nikola Milojević, a mečeve naših predstavnika gledajte u direktnim prenosima na RTS-u,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.