Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 12:42

Srbija napredovala za četiri mesta na Fifinoj rang-listi

Reprezentacija Srbije je posle trijumfa nad Švedskom (4:1) i Norveškom (2:0) u B diviziji Lige nacija napredovala za četiri mesta na rang-listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).
Srbija se sada se nalazi na 21. mestu Fifine rang-liste sa 1.563,62 boda.

Brazil je i dalje prvi sa 1841,30 bodova, dok je Belgija druga sa 1.186,71 poenom. Potom slede reprezentacije Argentine, Francuske i Engleske.
Među najboljih deset selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sveta nalaze se još Italija, Španija, Holandija, Portugalija i Danska.
Što se tiče rivala Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, selekcija Švajcarske je na 12. mestu, dok je Kamerun 43.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija napredovala na 21. mesto FIFA liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022

Reprezentacija Srbije se nalazi na 21. mestu na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) sa 1.563,62 boda, koja je objavljena danas...Srbija je posle trijumfa nad Švedskom (4:1) i Norveškom (2:0) u B Diviziji Lige nacija napredovala za četiri mesta u odnosu na prethodnu rang...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.