Srbija 21. tim sveta

Izvor: B92, 06.Okt.2022, 11:37

Srbija 21. tim sveta

Reprezentacija Srbije se nalazi na 21. mestu na rang listi nacionalnih selekcija Međunarodne fudbalske organizacije (FIFA) sa 1563,62 boda.

Srbija je za četiri mesta napredovala u odnosu na presek iz avgusta.

Naša selekcija je stigla do 21. mesta zahvljujući pobedama u Ligi nacija u septembru nad Švedskom i Norveškom, i osvajanju prvog mesta u Ligi B4 koje je donelo plasman u Ligu A.

Brazil je sa 1841,30 bodova i dalje na prvoj poziciji, ispred Belgije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Argentine, Francuske i Engleske.

Medju prvih 10 na rang listi nalaze se još i Italija, Španija, Holandija, Portugal i Danska.

Od selekcija iz regiona najbolje rangirana je reprezentacija Hrvatske koja zauzima 12. poziciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbija napredovala za četiri mesta na Fifinoj rang-listi

Izvor: RTS, 06.Okt.2022

Reprezentacija Srbije je posle trijumfa nad Švedskom (4:1) i Norveškom (2:0) u B diviziji Lige nacija napredovala za četiri mesta na rang-listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). . Srbija se sada se nalazi na 21. mestu Fifine rang-liste sa 1.563,62 boda...Brazil...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.