Srbija je razbila Angolu, a šta se tek DESILO na meču Italija - Filipini! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je razbila Angolu, a šta se tek DESILO na meču Italija - Filipini! (VIDEO)

Italija deklasirala Filipine.

Završeno je prvo kolo Grupe D na Svetskom prvenstvu u Kini. Reprezentacija Srbije bila je i više nego ubedljiva protiv Angole (105:59), ali malo ko je očekivao da će selekcija Italije biti još brutalnija i efikasnija u duela sa Filipinima.

Italija je već u prvih nekoliko minuta utakmice stavila do znanja reprezentaciji Filipina da neće imati nikakve šanse. Brutalna prva četvrtina završena je rezultatom 37:8. U drugoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipa Mea Saketija postepeno je povećavala prednost, na poluvreme se otišlo sa 62:24.

Reprezentativci Filipina nisu uspeli ni da ublaže poraz. U poslednjoj četvrtini Italijani su imali i najveću prednost na meču - plus 53. Na kraju rezultat je glasio (108:62).

It's one-way traffic as @Italbasket 🇮🇹 are in cruise control 🚦 in the first half against @officialSBPinc 🇵🇭! #PHIITA

📽 https://t.co/U6RPjx3FuZ @SkySport pic.twitter.com/mDT0XvKsy4

— Basketball World Cup (@FIBAWC) 31. август 2019.

Sjajan šuterski dan predvodio je Luiđi Datome bez promašaja iz igre. Zabeležio je 17 poena (4/4 za dva, 3/3 za tri).  Dobru utakmicu su odigrali i Dela Vale sa 17 i Galinari sa 16 poena.

Marco "Belissimo" Belinelli 🎩. #PHIITA #ItaliaGotGame@marcobelinelli @ItalBasket 🇮🇹 @SkySport

📽 https://t.co/U6RPjx3FuZ pic.twitter.com/oVpAoPXDPK

— Basketball World Cup (@FIBAWC) 31. август 2019.

U sledećem kolu Grupe D, Srbija se sastaje sa Filipinima, dok naš najveći rival u grupi Italija sastaće se sa Angolom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.