Srbija dobila novog selektora – strateg Vojvodine menja Španca

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 12:07

Srbija dobila novog selektora – strateg Vojvodine menja Španca

Boris Rojević, trener Vojvodine biće novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, prenosi "Sportski žurnal".

Kako prenosi taj medij, predsednica RS Srbije Milena Delić je posle višenedeljnog razmišljala izabrala da Rojević nasledi Tonija Đeronu na klupi.

Njen prvi pik bio je Talant Dušebajev, proslavljeni trener Kilcea, ali joj se on zahvalio na pozivu uz objašnjenje da ima previše obaveza u poljskom klubu.

Slično je bilo i sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vesprema Momirom Ilićem, pa je tako došlo do izbora Rojevića čije imenovanje će morati da bude potvrđeno na sednici u Zrenjaninu koja je zakazana za 29. februar.

Rojević će dobiti četvorogodišnji mandat, ali i poznato lice iz Novog Sada za saradnika s obzirom na to da bi Marko Vujin, potpredsednik Vojvodine, trebalo da bude imenovan za direktora reprezentacije.

Prvi izazov će Rojević imati kroz dva i po meseca, kada ga očekuju mečevi baraža za Svetsko prvenstvo protiv Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.