Srbija - Uzbekistan 5:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2009, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Uzbekistan 5:0

BEOGRAD - Srbija je savladala danas Uzbekistan sa 5:0, u meču plej-ofa za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa, a Ilija Bozoljac je pobedio Vaju Uzakova sa 2:0 (6:1, 6:4).

Bozoljac, koji je 163. na ATP listi nije imao težak posao u poslednjem meču sa Uzbekistanom - 944 igračem sveta. U prvom setu dozvolio je protivniku da dobije samo jedan gem, a u drugom setu čak četiri.

Posle meča Bozoljac, koji je prvi put igrao u Beogradu u Dejvis kupu, zahvalio se publici na podršci.

Ranije danas Viktor Troicki pobedio je Murada Inojatova sa 2:1, a Srbija je još juče obezbedila pobedu u meču sa Uzbekistanom, kada je povela sa 3:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija - Uzbekistan 5:0

Izvor: RTS, 20.Sep.2009

Srpski teniser Viktor Troicki pobedio je u Beogradu Murada Inojatova sa 2:1 po setovima (4:6, 6:4, 6:3). U poslednjem meču Ilija Božonjac je savladao Vaju Uzakova 6:1, 6:4 i Srbiji doneo i petu pobedu u duelu sa Uzbekistanom u baražu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. .."Osetio sam oštar bol...

Nastavak na RTS...

Srbija savladala Uzbekistan sa 5:0

Izvor: B92, 20.Sep.2009

Teniska reprezentacija Srbije savladala je Uzbekistan u meču za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa sa 5:0 i treću godinu zaredom će igrati u svetskoj eliti...Peti poen našem timu doneo je Ilija Bozoljac koji je savladao Vaju Uzakova 6:1, 6:4. Prethodno je Viktor Troicki pobedio Murada Inojatova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.