Srbija B igra protiv Katara, evo ko je na spisku! Ima iznenađenja!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ''B'' igra protiv Katara, evo ko je na spisku! Ima iznenađenja!

Najave se obistinile, potencijalni kandidati za najbolji tim Srbije gostovaće već u četvrtak u Dohi, gde će odigrati prijateljsku utakmicu sa Katarom.

Prethodnih dana se najavljivalo, a danas je i definitivno potvrđeno na zvaničnom sajtu FSS - ''B'' reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč protiv selekcije Katara u Dohi.

Utakmica će biti odigrana već u četvrtak od 18 časova po našem vremenu, a okupljanje igrača i polazak za Dohu zakazan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za sredu.

Naravno, objavljen je i spisak igrača koji će braniti boje Srbije na ovom gostovanju, a zanimljivo je da na njemu nema Nemanje Mihajlovića, koji je letos bio pozivan i u ''A'' tim Srbije.

Očigledno, loša forma od početka tekuće sezone koštala ga je mesta i u ovoj ''rezervnoj'' selekciji, sastavljenoj od igrača iz Superlige.

Najviše igrača dolaze iz Crvene zvezde i Vojvodine, po petorica, dok će Partizan dati trojicu svojih igrača. Dvojica su iz Rada, a po jedan iz Napretka, Voždovca, Čukaričkog, Mladosti i Radničkog iz Niša.

Na spisku se nalaze:

Golmani:  Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda).

Igrači: Marko Poletanović, Srđan Plavšić, Marko Petković, Mihajlo Ristić (Crvena zvezda), Nikola Maraš, Bogdan Mladenović (Rad), Nikola Milenković, Nemanja Miletić (Partizan), Vladimir Kovačević, Novica Maksimović, Filip Malbašić, Bogdan Planić, Aleksandar Paločević (Vojvodina), Nikola Ćirković (Voždovac), Miloš Stanojević (Radnički, Niš), Slobodan Urošević (Napredak), Saša Jovanović (Mladost), Ognjen Ožegović (Čukarički)
.

''Lepa prilika da odigramo prijateljski meč protiv selekcije Katara i siguran sam da je je ovaj čin priznanje i našim igračima koji će imati veliki motiv da se pokažu u pravom svetlu. Termin je možda malo nezgodan, ali smo naišli na razumevanje klubova.

Uglavnom, moja želja je bila da vidimo sve igrače, ranije sam najavio da ćemo se okupljati s veremena na vreme, a evo sada nam se ukazala mogućnost da odigramo jednu dobru utakmicu i vidimo ono najbolje što ima naša liga'',
izjavio je tim povodom selektor Slavoljub Muslin.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Muslin vodi reprezentaciju Superlige na put!

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 14:14

Iako superligaše čeka redovno kolo za vikend, iz FSS je u ponedeljak popodne stiglo obaveštenje ko će predstavljati Superligu u četvrtak u Kataru. Nisu svi klubovi srećni...U sredu okupljanje i put, u četvrtak utakmica, u petak povratak u Srbiju, pa redovno kolo za vikend!..Fudbalski savez Srbije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.