Srbi dominiraju u Saudijskoj Arabiji – Sergej postigao pogodak VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 17:39

Srbi dominiraju u Saudijskoj Arabiji – Sergej postigao pogodak VIDEO

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je postigao pogodak za vođstvo Al Hilala protiv Al Etifaka.

Fudbaleri Al Hilala igraju protiv Al Etifaka meč 21. kola Premijer lige u Saudsijkoj Arabiji. U prvom poluvremenu imaju dva gola prednosti.

Kapitanlnu prednost su stekli zahvaljujući Sergeju, koji je postigao pogodak za vođstvo, a potom se u strelce upisao i Salem Al Davsari, koji je "zatresao mrežu" na asistenciju Aleksandra Mitrovića.

Sergeju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to deveti pogodak ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije. Do pogotka je stigao glavom, posle kornera.

Portugalac Ruben Neves je namestio loptu u uglu, odlično centrirao, a na pravom mestu se postavio Milinković-Savić, koji je precizno gađao i pogodio mrežu Brazilca Paula Viktora za 1:0.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blago Al Hilalu kad u timu Srbe ima: Sergej Milinković Savić postigao gol u pobedi protiv Al Etifaka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Feb.2024, 12:13

Fudbaleri Al Hilala odigrali su protiv Al Etifaka meč 21. kola Premijer lige u Saudsijkoj Arabiji, a na kraju su pobedili sa 2:0, a jedan od golova je postigao srpski fudbaler Sergej Milinković Savić koji je i postigao pogodak. Reklo bi se da je izuzetno lako Al Hilalu kad u svojim redovima imaju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.