Sramno foliranje golmana kojim je izbegao poniženje (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 23.Feb.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramno foliranje golmana kojim je izbegao poniženje (VIDEO)

Na utakmici između Himnastika i Rajo Valjekana desio se jedan zanimljiv detalj, u kome su učestvovali spretni fudbaler Raja Piti, slepi sudija i folirant golman Himnastika Ruben Perez.
Perez se spremao da ispuca jednu loptu kada mu je lukavi Piti snalažljivo i potpuno čisto oduzeo jednu loptu i krenuo ka praznom golu. Međutim, golman Himnastika je verno odglumio povredu, držeći se za koleno i plačući kao dečak. Sudija je naseo, svirao faul i sprečio Pitija da postigne gol.

>> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << />

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Kakav vrhunski folirant! (video)

Izvor: B92, 23.Feb.2011

Rajo Valjekano je na dobrom putu da se posle osam godina u drugoj i trećoj ligi vrati u Primeru...zvanični sajt kluba..Da sudija utakmice Rajo Valjekano - Himnastik Taragona nije katastrofalno procenio jedan duel u šesnaestercu, bio bi i bliže cilju...Rajo i Himnastik igrali su nerešeno, 1:1, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.