Sprema se treća runda, da li Arsenal već sutra dobija novog trenera?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se treća runda, da li Arsenal već sutra dobija novog trenera?

Uprava mora što pre da reaguje.

Preneli smo danas, Fredi Ljungberg je nakon poraza od Sitija zatražio od uprave Arsenala da donese odluku o novom treneru, on nema ni čitav stručni štab na raspolaganju, pa jasno ne želi da nastavi da radi u takvim uslovima.

Ipak, čini se da i neće nastaviti, Arsenal je nakon ubedljivog poraza od šampiona krenuo u akciju i već danas su obavljeni razgovori sa prvim kandidatom za klupu "Tobdžija".

U pitanju je naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mikel Arteta, Gvardiola je nagovestio da bi Španac mogao da napusti njegov stručni štab, ali u Sitiju nisu zadovoljni kako je uprava londonskog kluba postupila.

Naime, oni se tokom utakmice nisu obratili zvaničnicima kluba povodom angažovanja Artete, koji ima još 18 meseci u ugovoru sa "Građanima", već su direktori Venkatešam i Fami danas posetili bivšeg fudbalera "Gunera" u njegovoj kući u Mančesteru, gde su obavili drugu rundu pregovora.

Prva je obavljena još prethodne nedelje, između Raula Sanljeija i Artete, a očekuje se da u naredim danima Španac sedne za sto i sa Džošom Krenkeom, sinom vlasnika kluba iz Severnog Londona Stena.

Pomenuta treća runda pregovora bi trebalo da bude i finalna, tokom koje bi se Arteta sa klubom dogovorio oko uslova, ali bi i "Tobdžije" morale da dogovore otkup njegovog ugovora sa Mančester sitijem.

Čini se da su u klubu baš zagrizli za Artetu, a britanski "Telegraf" prenosi da bi sve moglo da bude gotovo već sutra.

Jedan od stručnjaka koji su se takođe dovodili u vezu sa klubom iz Severnog Londona je u pregovorima sa drugom ekipom iz Premijer lige, više OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.