Sprema se treća runda, da li Arsenal već sutra dobija novog trenera?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 16.12.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net

Uprava mora što pre da reaguje.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Preneli smo danas, Fredi Ljungberg je nakon poraza od Sitija zatražio od uprave Arsenala da donese odluku o novom treneru, on nema ni čitav stručni štab na raspolaganju, pa jasno ne želi da nastavi da radi u takvim uslovima.

Ipak, čini se da i neće nastaviti, Arsenal je nakon ubedljivog poraza od šampiona krenuo u akciju i već danas su obavljeni razgovori sa prvim kandidatom za klupu "Tobdžija".

U pitanju je naravno Mikel Arteta, Gvardiola je nagovestio da bi Španac mogao da napusti njegov stručni štab, ali u Sitiju nisu zadovoljni kako je uprava londonskog kluba postupila.

Naime, oni se tokom utakmice nisu obratili zvaničnicima kluba povodom angažovanja Artete, koji ima još 18 meseci u ugovoru sa "Građanima", već su direktori Venkatešam i Fami danas posetili bivšeg fudbalera "Gunera" u njegovoj kući u Mančesteru, gde su obavili drugu rundu pregovora.

Prva je obavljena još prethodne nedelje, između Raula Sanljeija i Artete, a očekuje se da u naredim danima Španac sedne za sto i sa Džošom Krenkeom, sinom vlasnika kluba iz Severnog Londona Stena.

Pomenuta treća runda pregovora bi trebalo da bude i finalna, tokom koje bi se Arteta sa klubom dogovorio oko uslova, ali bi i "Tobdžije" morale da dogovore otkup njegovog ugovora sa Mančester sitijem.

Britain Soccer Community Shield

Čini se da su u klubu baš zagrizli za Artetu, a britanski "Telegraf" prenosi da bi sve moglo da bude gotovo već sutra.

Jedan od stručnjaka koji su se takođe dovodili u vezu sa klubom iz Severnog Londona je u pregovorima sa drugom ekipom iz Premijer lige, više OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 17.12.2019
00:05

Ako ce biti trener kao sto je bio igrac(mlak),meni ne uliva poverenje.A ovom timu treba autoritet pre svega,i da se ne trpe razni skartovi.Pri tom isto nije vodio nikog kao i Ljungberg.Al ajde da vidimo,svi ga hvale na sve strane.

avatar
T. Henry
Monday, 16.12.2019
22:38

Neiskusan, a ne deluje mi kao neki autoritet, nista bolji od Ljunberga, nadam se da grešim