Sport uživo:Rekord Lebrona Džejmsa

Izvor: RTS, 17.Jan.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo:Rekord Lebrona Džejmsa

Lebron Džejms postao najmlađi igrač u istoriji NBA koji je postigao 20.000 poena. Srpske teniserke počele dan pobedama.Bojana Jovanovski savladala Čehinju Lusi Safarovu a Jelenjna Janković i Mirjana Lučić-Baroni pobedile su par iz Australije Arina Rodionova-Olivija Rogovska.

09.45 - Bojana Jovanovski se plasirala u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Melburnu pošto je savladala Čehinju Lusi Safarovu sa 2:0 (7-5, 7-5). Jovanovski je peti predstavnik Srbije koji će nastaviti takmičenja na prvom ovogodišnjem Gren slem turniru u pojedinačnoj konkurenciji, pošto su pre nje plasman u 3. kolo izborili Novak Đoković, Janko Tipsarević, Jelena Janković i Ana Ivanović. Protivnica Jovanovskoj u narednoj rundi Australijen Opena biće Kimiko Date Krum iz Japana.

09.35 - Lebron Džejms postao najmlađi igrač u istoriji NBA takmičenja jer je, u pobedi Majamija nad Golden Stejtsima postigao svoj 20.000 poen.Jubilarni koš Džejms je ubacio dva minuta i 45 sekundi pre isteka poluvremena kojim je svoj tim doveo u vođstvo 44:31. U istom meču najbolji pojedinac Majamija stigao je i do 5.000 asistencija.

09.21 - Srpska teniserka Jelena Janković i Mirjana Lučić Baroni iz Hrvatske plasirale se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, u konkurenciji parova, pošto su u Melburnu savladale australijsku kombinaciju Arina Rodionova - Olivija Rogovska sa 2:1 (6-4, 1-6, 6-3). Protivnice srpsko-hrvatskom dublu u narednoj rundi biće Nemica Ana Lena Grenefeld i Kveta Peške iz Češke, koje su pobedile Novozelanđanku Marinu Eraković i Heder Votson iz Velike Britanije sa 6-4, 6-0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jubileji Lebrona Džejmsa

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2013

NJUJORK - U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Majami je jutros u Ouklendu savladao Golden Stejt sa 92:75, a Lebron Džejms je postao najmlađi igrač u istoriji tog takmičenja koji je postigao 20.000 poena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sport uživo: Eliomar Silva u Partizanu

Izvor: RTS, 17.Jan.2013

Eliomar Silva, doskorašnji fudbaler Javora, novi je igrač Partizana. Nadal se vraća na teren u februaru. Lebron Džejms postao najmlađi igrač u istoriji NBA lige koji je postigao 20.000 poena. Tuča u Fiorentini, ali bez Adema Ljajića. Luis Suarez veruje da ga "bije loš glas" zbog uticaja Mančester...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.