Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 11:19

Spiridonoviću nisu bitni golovi i asistencije, već Zvezdine pobede

Novajlija u crveno-belom koji igra fantastično na početku sezone, Srđan Spiridonović, poručuje posle druge pobede u prvenstvu da uopšte nije bitno ko daje golove i asistira, već da su važne samo pobede.
On je bio zadovoljan posle ubediljive pobede nad niškim Radničkim od 3:0, u kojoj je postigao jedan a ”namestio” dva gola.

"Mislim da smo dobro odigrali utakmicu. Međutim, mislim da je moglo još bolje. Pala nam je koncentracija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle vođstva, ali je na kraju najbitnije da smo zasluženo pobedili. Još uvek smo umorni od priprema i napornih treninga, ali kako sezona bude odmicala i ekipa će biti još kompaktnija", rekao je Spiridonović za klupski sajt.
Sjajni Zvezdin ofanzivac, koji je oduševio navijače svojim igrama na startu sezone, nije krio zadovoljstvo zbog nove dobre partije u crveno-belom dresu.
"Veoma mi je drago što sam sinoć postigao pogodak i upisao dve asistencije, ali mi je najdraže što smo osvojili nova tri boda. Najbitnije je da mi kao ekipa napredujemo i da iz utakmice u utakmicu pobeđujemo", rekao je Spiridonović i osvrnuo se i na to kako funkcioniše u tandemu sa Aleksandrom Kataijem, koji već ima i svoj naziv - ”SpiKa”.
"Katai i ja se slažemo odlično, kako na terenu, tako i u svlačionici. Razumemo jedan drugog i razmišljamo na sličan način, što se vidi u našoj igri. Pružamo odlične partije i tako ćemo i nastaviti. Nadam se pobedi i na narednom meču. Ponavljam, nije bitno ko daje golove i asistira, bitno je da igramo dobro kao tim, da smo uigrani, da stvaramo mnogo šansi", zaključio je Spiridonović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OGLASIO SE SPIRIDONOVIĆ:Nisu bitni golovi i asistencije, već Zvezdine pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Sjajna partija mladog fudbalera...Novajlija u crveno-belom koji igra fantastično na početku sezone, Srđan Spiridonović, poručuje posle druge pobede u prvenstvu da uopšte nije bitno ko daje golove i asistira, već da su važne samo pobede. On je bio zadovoljan posle ubediljive pobede nad niškim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.